Opplev Can-Am under camp villmark på NOVA Spektrum i Lillestrøm

Besøk Eker Performance under Villmarksmessen 15. – 17. mars

Velkommen til Camp Villmark, messen for de som elsker friluftsliv! I hall D kan du oppleve store deler av Can-Am sitt brede utvalg av ATV- og SSV-modeller, i tillegg til utvalgte Sea-Doo vannscootere. Du vil også møte representanter fra Eker Performance gjennom messens alle tre dager.

Bombardier Recreational Products Inc.

Hvor finner du oss?

Messen arrangeres på Nova Spektrum i Lillestrøm. BRP sin fellesstand finner du i hall D og standnummer er D01-01.
Messen åpner fredag 15. mars kl 10.

Åpningstider vil være:
Fredag 15. mars: 10-19
Lørdag 16. mars: 10-18
Søndag 17. mars: 10-16

For mer informasjon om programmet på messen: Camp Villmark program

Opplev Sea-Doo Explorer

I tillegg til Can-Am kan du blant annet oppleve den perfekte turkameraten på vannet, nemlig Sea-Doo Explorer. Denne vannscooteren er utrolig innholdsrik og omdefinerer drømmen om de store eventyrene. Gjennomtenkt for å skape unike måter å romme mer utstyr, oppdage nye vannveier og åpne milevis av nye muligheter. Se den på messen!

Velkommen!

SeaDoo-Explorer-PRO170-2023-EPweb (26)

Scroll to Top