Panigale

V2 Bayliss

PRis FRA 325.600,-

Kontakt salg

Motor

955 cc

Effekt

155hk

Moment

104 Nm

Tørrvekt

174,5 kg

Tank

17 L

Sittehøyde

835 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

139 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red / dekaler

FØDT TIL Å FEIRE EN STORHET

Det nye Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary feirer en av de mest suksessrike førerne gjennom tidene  – nemlig Troy Bayliss. Dette er en spesiell motorsykkel produsert i en nummerert serie, og blir det rene uttrykket for Ducati sportslighet og en hyllest til en tidløs lidenskap.

Basert på Panigale V2, blir denne versjonen unik av den spesielle fargesammensetningen, inspirert av 996 R som Bayliss vant sin aller første verdensmestertittel i 2001 Samt av de prestisjetunge Öhlins -komponentene, som bringer ytelsene til Panigale V2 Bayliss til et helt nytt nivå.

Ducati og Bayliss – legenden lever videre

52 seire, 94 pallplasser og 3 verdensmesterskap i Superbike: Ducati-Bayliss-paret var et av de mest suksessrike i motorsportverdenen.

Den perfekte matchen

Navnet Troy Bayliss sammen med racingopptredenene til denne australieren har satt et uutslettelig avtrykkhos alle racing fans.

Den perfekte matchen mellom Ducati og “Baylisstic” har blitt gjenopplivet for å produsere denne nummererte modellen med grafikk detaljer og navn etter den legendariske føreren og sykkelen han kjørte.

Scroll to Top