Streetfighter

V4 SP2

PRis FRA
501.500,-

Kontakt salg

Motor

1103 cc

Effekt

208 hk

Moment

123 Nm

Tørrvekt

177 kg

Tank

16 L

Sittehøyde

845 mm

Sete

Single sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

12.000 km

Utslipp

178 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

SP Livery

TOPPMODELLEN I NUMMERERT SERIE

Den nye Ducati Streetfighter V4 SP er den mest adrenalinpumpende nakne sykkelen som noensinne har rullet hjulene ut av produksjonslinjen i Borgo Panigale. Dette takket være et spesielt teknisk utstyr som perfekt kombinerer “Fight Formula” med “SP” spesifikasjonene, og forbedrer kraft-til-vekt-forholdet til Streetfighter V4 S, som allerede var på toppen av sin kategori.

FARGER OG DESIGN INSPIRERT FRA DUCATI CORSE

Det essensielle og fengslende “Winter Test”-designen er laget av Ducati Centro Stile som henter inspirasjon fra Ducati Corse-motorsyklene som ble kjørt i MotoGP og SBK Championships pre-season tester. Den matt sorte fargen på kåpene kombinert med matt karbon-finish på felger og vinger, står i utmerket kontrast til det lyse røde og den glitrende børstede aluminiumstanken.

en fantastisk motor

Det bankende hjertet hos sykkelen er den 1.103 cc Desmosedici Stradale motoren med 208 hk som er i stand til å levere et dreiemoment på 123 Nm ved 9.500 o/min (Euro 5-kompatibel). På Streetfighter V4 SP er Desmosedici Stradale utstyrt med STM-EVO SBK tørrclutch.

Utstyret til denne unike sykkelen er beriket med de justerbare fotstøttene i aluminium og CNC, frontskjermen i karbon, litium-ion-batteriet og en rekke tilbehør som passer for banekjøring.

Scroll to Top