Supersport

950

PRis FRA
233.100,-

Kontakt salg

Motor

937 cc

Effekt

110 hk

Moment

93 Nm

Tørrvekt

184 kg

Tank

16 L

Sittehøyde

810 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

15.000 km

Utslipp

134 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red

Allsidig og sportslig

Ducati SuperSport kombinerer komfort med allsidighet takket være løsninger som gjør den perfekt til hverdagsbruk – uten å ha truet de sportslige kvalitetene. Fokuset er ikke på motorkraft uten samspill mellom motorsykkelen og sjåføren. Dette gjør at du tør å teste hva sykkelen er god for, og alle som har testet denne modellen er enige – dette er utrolig bra!

Avansert sikkerhet med mye elektronikk

SuperSport presenterer en rik elektronikkpakke som øker det aktive sikkerhetsnivået. Ducati Safety Pack (DSP), som inkluderer Bosch 9MP ABS og Ducati Traction Control, forbedrer ytelsen til sykkelen og optimaliserer kontrollen selv på underlag som gir mindre grep. Alt er til for å gjøre deg trygg på din Supersport.

Nye linjer med tilknytning til panigale v4

Styrken til Ducati sportssykler har alltid vært den dynamiske stilen og elegansen samt linjene som er typiske for Panigale sportssykler. Den nye SuperSport 950 har fått mer sportslighet og flyt i formene, samt en sterk og avgjørende referanse til Panigale V4 takket være det nye full-LED-frontlyset og de nye sideluftventilene.

UTSTYR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top