Scrambler Nightshift

Nye modeller, nye farger, nye følelser

“Land of Joy” universet fornyes

Ducati Scrambler serien fornyes med den nye Ducati Scrambler Nightshift og de to nye fargene for Icon og Desert Sled-modellene. Reisen for å oppdage de nye Ducati 2021modellene fortsatte med den andre episoden av webserien Ducati World Première som kunne avsløre nyhetene fra XDiavel- og Ducati Scramblerfamiliene. To verdener veldig fjernt fra hverandre, men som deler essensielt trekk,  unikhet og personlighet. Her får du mer om Scramblernyhetene.

800 serien fra Ducati Scrambler utvides

Ducati Scrambler Nightshift er en stilig sykkel med en dristig karakter, inspirert av storbyverdenen. Denne modellen har klassiske linjer og mørke farger som fremkaller nattens atmosfære. Den er preget av et rett og smalt styre med speilene fra Café Racer-modellen. Den har en ny flat sadel, behagelig for både fører og passasjer.

Ducati Scrambler Desert Sled endrer utseendet ved å ta i bruk den nye “Sparking Blue” fargen, beriket med røde og hvite detaljer på drivstofftanken i tillegg til mudguards og gullfelger. Dette er en hyllest til Enduro-syklene fra 80-tallet. Det nye sklisikre foret på setet, sammen med 200 mm gaffelhøyde og frontlysbeskyttelse som standard, er med på å understreke dens sanne terrengkarakter.

Endelig vil den umiskjennelige Ducati Scrambler Icon i 2021 også leveres i fargen “Ducati Red”. Denne fargen leveres til Icon modellen i tillegg til den klassiske “62 Yellow” med svart ramme og svart sete. For 2021 blir også alle syklene til Ducati Scrambler levert i samsvar med EURO 5-normen som regulerer utslipp av forurensende stoffer. Dessuten er 800-serien tilgjengelig som A2 sykkel.

Scroll to Top