XDiavel Black Star

To nye versjoner som fornyer cruiser-serien til ducati

Den sportslige siden av cruising

Den nye Ducati XDiavel Black Star-versjonen viser entusiaster den sportslige siden av Ducati-cruiseren, med et utseende og utstyr inspirert av sportsbilenes verden. Den dedikerte fargen veksler mellom matt grå og svart med et stilig innslag av rødt. Fargekombinasjonene er klare og krysser hverandre, og tar opp konseptet X som kjennetegner familien. På denne sykkelen har ingen detaljer blitt oversett; de røde motorhodedekslene er en påminnelse om 100% Ducati soul, mens setet med semsket stoff minner om sportsligheten til merket.

XDiavel Dark med gjennomført sort tema

Ducati XDiavel Dark øker skjønnheten til Ducati cruiseren takket være det essensielle i den matt sorte fargen. På XDiavel Dark har det sorte temaet også blitt utvidet til de mekaniske komponentene, platene og overflatene – noe som forbedrer et av Ducatis designprinsipper “Reduce to the Max “. XDiavel Dark representerer inngangsporten til XDiavel-verdenen.

DUCATI XDIAVEL

XDiavel er en cruiser med Ducat-gener! Et avslappende tempo ved lave hastigheter er typisk for Cruiser-verdenen samt adrenalinet til Ducatis egen sportslighet og råskap, finner plass i denne elegante, teknologiske og morsomme sykkelen. For 2021 blir alle XDiavel-modeller Euro 5 og får 8 hk og 0,2 kgm i maksimale kraft- og dreiemomentverdier, med en jevnere leveringskurve.

Scroll to Top