Covid-19 info

Tiltak for smittevern hos eker performance

Påminnelse og informasjon om tiden fremover

Kjære Kunde!

Med tanke på den økte smitten rundt oss ønsker vi å informere deg om våre tiltak for smittevern i vår butikk.

TILTAK FOR ET TRYGT BESØK

Det vil alltid være håndsprit, munnbind og engangshansker tilgjengelig innenfor døren ved ankomst. Kontaktflater i butikken blir desinfisert jevnlig før og etter besøk og vi overholder selvfølgelig en-meters regelen. Vi ser helst at du avtaler tid på forhånd før du kommer til oss slik at vi kan ta alle nødvendige forhåndsregler før ditt besøk samtidig som vi kan imøtekomme dine ønsker. En tid fremover vil det dessverre ikke være mulig grunnet smittefare å prøve utstilt kjøreutstyr i butikken (hjelmer, hansker, dresser, klær m.m.).

DELEBESTILLINGER

Deler og utstyr må bestilles på forhånd via e-post eller telefon slik at dette kan plukkes, pakkes og leveres på tryggest mulig måte. Du vil etter bestilling raskt få beskjed om evt lagerstatus og når delene er klare til henting. Vi kan selvfølgelig også sende delebestillingen per post direkte hjem til deg.

Vi håper at det vil normalisere seg snarest mulig, men frem til det får vi sammen gjøre det tryggest mulig å besøke vår butikk

Team Eker Performance

Scroll to Top