Panigale V4 SP

Den sportslige delen av Ducati med spennende nyheter

Panigale familien utvides med V4 SP

For 2021 vil Ducati Panigale-familien bli utvidet med den nye Panigale V4 SP versjonen. Den markerer returen av det historiske “SP” (Sport Production) akronymet samt at SP modellen vil være nummerert. Panigale V4 SP får 214 hk og har en tørrvekt på 173 kg og er utstyrt med alle de tekniske funksjonene for å oppnå optimal banebruk. Mange elementer kommer fra Superleggera V4, som karbonfelger, bremsecalipere og tørr clutch. De dyrebare 5-ekede karbonfelgene er 1,4 kg lettere enn de smidde aluminiumsfelgene som følger V4 S, noe som gjør sykkelen enda mer smidig og lett i svinger. De eksklusive Brembo Stylema R® calipere foran samt 330mm semi-flytende skiver er hentet fra Superleggera modellen.

Rizoma fothvilere i aluminium er fullt justerbare for å tilpasse seg ergonomien til føreren og maksimerer bakkeklaringen for bruk på banen. Sykkelen er også utstyrt med et racing-kit for banebruk som gjør det mulig å fjerne bakspeil, skiltholder og clutchdeksel.

Fargekombinasjonen til Panigale V4 SP er inspirert av syklene som ble brukt under vintertestene av de offisielle MotoGP- og Superbike-lagene, omarbeidet av designsenteret til Ducati. Drivstofftanken er i aluminium, dekslene er matt svart beriket med røde detaljer og karbonkomponenter, rett og slett råtøff.

Ducati Panigale V4 SP

Panigale V4 i samsvar med Euro 5

Ducati Panigale V4 er den sportslige gatesykkelen som er mer eller mindre direkte hentet fra MotoGP – og som stadig blir innovert og forbedret fra år til år. I 2021 blir Panigale V4- og V4 S-modellene levert i samsvar med Euro 5-bestemmelsene, samtidig som vekt, maksimal effekt og momentnivå holdes uendret. Den elektroniske pakken som utstyrer Panigale V4 utvikler seg stadig og inkluderer nå den nyeste generasjonen Ducati Traction Control som sies å være enda mer forutsigbar. Riding Mode-innstillingen er også ny som inkluderer Race Riding Mode. Innstillingen er delt inn i to forskjellige konfigurasjoner for å definere det beste oppsettet basert på banen og kjørestil.

Ducati Panigale V4

Supersport med nytt design og ny elektronikk

Ducati SuperSport 950 er den rette sykkelen for å bringe sportslig kjøring inn i hverdagen, uten å måtte gå på akkord med komfort. 2021 modellen har et fornyet design og oppgradert elektronikk, samt nå å være klassifisert i forhold til Euro 5. Med det nye designet er den estetiske koblingen mellom SuperSport 950 og Panigale V4 nå enda sterkere med  det nye full-LED frontlyset flankert av to luftinntak. Linjene er redesignet for å fremheve sykkelens sportslighet og ergonomien er forbedret med et hevet styre og et revidert sete med større brukervennlighet i lengderetningen. Den oppgraderte elektroniske pakken forbedrer kjøreegenskapene og føreren kan velge mellom kjøremodusene Sport, Touring og Urban for å spisse denne opplevelsen enda ytterligere. Dette styres fra et nytt display med grafikk og grensesnitt inspirert av Panigale-familien.

SuperSport 950 blir tilgjengelig i Ducati Red, og for de som ønsker et mer raffinert chassis blir Ducati SuperSport S tilgjengelig i fargene “Ducati Red” og “Arctic White Silk”.

Scroll to Top