Ducati Monster

Den mest solgte modellen fra ducati har blitt mer sporty og moderne

Representerer essensen av Ducati

Webserien Ducati 2021 World Première ble avsluttet med avdukingen av den helt nye Ducati Monster. En modell har markert historien til Ducati som få andre. Det er den mest solgte modellen noensinne, mer enn 350 000 enheter har blitt produsert siden den ble avduket første gang.

Den nye Monster representerer all essensen av Ducati i den letteste, mest kompakte og essensielle formen som er mulig. Oppskriften er den originale fra 1993: en sporty motor, men perfekt for bruk på vei, kombinert med Trellis ramme. Alt du trenger for å ha det gøy, hver dag.

SAMME KONSEPT, MEN MER MODERNISERT

Den nye Ducati Monster er basert på de samme konseptene til den uforglemmelige Monster 900, den første, ekte sporty nakensykkelen, men tolket og oppdatert på nytt. Resultatet er en sykkel med et avansert, enkelt og effektivt chassis, som umiddelbart kan skape den perfekte følelsen med føreren. Kjørestillingen er mindre belastet på håndleddene og motoren gir en utmerket balanse mellom kraft, dreiemoment og enkel håndtering. Sykkelen er mager og smidig, drivstofftank er formet som ryggen til en bisonokse, har rundt frontlys, ren hale og en motor som står i sentrum. Designspråket er imidlertid nytt og moderne.

Ducati Monster i fargen Ducati Red

Den nye Ducati Monster er sporty og moderne

Den nye Monster er drevet av en L-formet Testastretta 937 cc tosylindret motor med Euro 5-godkjenning. Sammenlignet med forrige 821 er den lettere med mer kraft med 111 hk og bedre dreiemoment for å bidra til sykkelens smidighet og bedre kjøreegenskaper gjennom blant annet effektiv og reaktiv i gassrespons . Dreiemomentet forbedres under alle turtall, spesielt i middels lavt område, mest brukt på veien og mellom svinger. Dette garanterer spennende ytelser og masse kjøreglede støttet av den nye girkassen og Ducati Quick Shift montert som standard. Den nye Monster vil også bli tilgjengelig som A2 utgave.

DEN NYE DUCATI MONSTER ER LETT

For å sikre maksimal kjøreglede, ble vektreduksjon i etableringen av den nye modellen lagt stor vekt på. Det meste er redesignet fra grunnen av for å skape en kompakt og lett sykkel, perfekt for hverdagsbruk og sport. Den totale vektbesparelsen er 18 kg sammenlignet med Monster 821, noe som betyr at den nye modellen kun har en tørrvekt på 166 kg.

DEN NYE DUCATI MONSTER ER ENKEL Å KJØRE – I ALLE SITUASJONER

Setehøyden på den nye Ducati Monster er 820 mm som standard. Som ekstrautstyr finnes et annet sete som reduserer setehøyden til 800 mm, fortsatt med god polstring. En kan også få kjøpt et fjærsett som senker sykkelen og reduserer setehøyden til 775 mm. For å sikre maksimal manøvrerbarhet er styringsvinkelen endret og styret er satt nærmere rytterens torso for å få en mer oppreist kjørestilling. Dette gir føreren større komfort og kontroll. Føttenes posisjon er også endret for å gi større kjørekomfort, selv i bytrafikk.

Ducati Monster 2021

Den nye Ducati Monster er full av moderne teknologi

Standardutstyret inkluderer ABS Cornering, Traction Control og Wheelie Control, alt justerbart. Sykkelens sportslige karakter understrekes også gjennom Launch Control. Det elektroniske utstyret gjør det mulig å forbedre sykkelens ytelser med et høy og aktiv sikkerhet.

Den nye Monster modellen er utstyrt med tre kjøremoduser (Sport, Urban, Touring) som gjør det mulig å forme sykkelens karakter etter smak og behov. Alt styres enkelt gjennom styrekontrollene og det 4,3 “store TFT-displayet med racing-grafikk hentet fra Panigale V4.

DEN NYE DUCATI MONSTER KAN TILPASSES ENDA MER

For å gjøre sykkelen enda mer unik, er det laget klistremerksett og dekkpakker som fremhever designet og sportsligheten til Ducati Monster. Som med alle Ducati-motorsykler, er et bredt utvalg av Ducati Performance-tilbehør også tilgjengelig, som blant annet Termignoni eksosanlegg med endestykker i karbonfiber.

Det nye Ducati Monster er tilgjengelig i Ducati Red og Dark Stealth med svarte hjul og i Aviator Grey med GP-røde hjul. For de som vil ha sykkelen med et enda mer sportslig preg får du +-versjonen i de samme fargene.

Scroll to Top