satser stort på service

satser stort på service og ettermarked

Eker Performance satser på ettermarkedet og dobler arealet på lager og verksted.

Service og ettermarked blir stadig viktigere faktorer for to- og firehjulinger samt vannscootere, og her satser vi nå stort. Som kjøper og kunde hos oss ønsker vi at du skal være trygg på å få den beste oppfølging og service.

Eker Performance er en betydelig aktør i verkstedsbransjen, og utfører service og reparasjon på Ducati, Scrambler og BRP merkene Can-Am og Sea-Doo. Verkstedet har siden nyttår doblet i antall kvadratmeter både på service og lager.

De moderne lokalene på Seut er over to plan og består av en butikk over to plan samt et moderne verksted. Vi tilbyr innbytte av motorsykler av stort sett alle merker og utfører service og reparasjoner også på disse. Vi ønsker at våre kunder skal være trygge når de velger å handle hos oss, både på oppfølging og service.  

Med den nye økningen i verkstedlokaler vil vi øke satsingen på service og ettermarked i fremtiden. Vårt mål er at både nye og gamle kunder skal bli møtt av en hyggelig gjeng som strekker seg langt for å få fornøyde kunder og seriøs oppfølging.

Anerkjente merkevarer

Eker Performance er en komplett forhandler som selger både nye og brukte kjøretøy. Vi er autorisert forhandler og servicepartner for Ducati og Bombardier Recreational Products (BRP), og tilbyr merkene Hydrolift, Ducati, Scrambler, Sea-Doo og Can-Am. Utover tilbudet fra våre merkeleverandører, tilbyr vi også vannscooter docking, hengere og annet relevant utstyr fra et utvalg kvalitetsleverandører.

Våre produsenter arbeider målbevisst og systematisk for å lage gode kvalitetsprodukter for våre kjøpere. Produktspektrene favner fra enkle vannscootere til motorsykler i millionklassen. Verkstedet utfører service, reparasjoner, montering av tilbehør og garantisaker samt at vi tar både små og store forsikringsjobber,

Hentetjenester

Så langt det lar seg gjøre prøver vi å tilby kunder henting og levering av kjøretøy. Med vårt rikholdige lager og en romslig verkstedbil kan vi hente og levere flere enheter på en tur. Selv om du har en motorsykkel av et merke vi ikke forhandler kan vi ta jobben med visse forbehold.

Omsetningsvekst i 2020

Norgesferie og stengte grenser påvirket trolig omsetningsåret 2020 for Eker Performance. Med produkter godt egnet til sommeraktiviteter gikk vi tom for vannscootere allerede tidlig på sommeren. Siden oppstart i 2011 har vi vokst til å bli en betydelig aktør i bransjen med 9 ansatte og en omsetning på over 34 millioner kroner i 2020. Dette var en vekst på nærmere 20 % i forhold til foregående år. Vår CEO er den fartsglade industridesigneren Bård Eker som selv er aktiv bruker av alle våre produkter. Selskapet eies av Eker Group.

Nyansettelser

Service staben på Eker Performance har lang erfaring med vannscootere og to- og firehjulinger. På lager og logistikk har vi Marcus Nibell – en lidenskapelig Ducati kjører som skal støtte verkstedet og veksten.  For å styrke staben og satsingen ytterligere, ansetter vi nå en verkstedsleder og en ny mekaniker for motorsykler. Vi ønsker å bli et godt tverrfaglig team for MC, ATV, SSV og vannscootere, og satser på å gi våre kunder raskt og god service også i framtiden.

Hvis du vil være med i vårt Team, søk ledig stilling som Mekaniker her >

Søk ledig stilling som Service manager/Teknisk leder her >

Scroll to Top