Ducati HYPERMOTARD

Oppdatert Ducati Hypermotard for 2022

Nye oppdateringer for hele Hypermotard-familien

Ducati Hypermotard 950-familien har fått sine oppdateringer for modellåret 2022 og markerer dette med et nytt fargeuttrykk for SP-versjonen. Alle modellene vil også overholde Euro 5-standardene for utslipp og vil være tilgjengelige hos Ducatiforhandlere fra og med juni 2021.

Hypermotard-familien består av tre modeller: Hypermotard 950, Hypermotard 950 RVE og Hypermotard 950 SP. Tre forskjellige valg, som gjør at føreren både kan ha det gøy på svingete veier og enkelt takle bytrafikk med all den sikkerhet som tilbys gjennom Ducatis sofistikerte elektroniske utstyr.

Sykkelens ergonomi, sørger for en kjørestilling med en oppreist torso og brede albuer som gir en flott kjøretøykontroll, mens det flate setet garanterer muligheten for brede langsgående bevegelse.

NY STIL MED EURO 5-STANDARD PÅ ALLE HYPERMOTARD-MODELLENE

Den nye stilen til SP-versjonen minner om MotoGPs verden i sitt valg av farger og det som er “freestyle sport” i sine grafiske linjer, og understreker den dynamiske og morsomme karakteren til sykkelen. Hypermotard 950 SP representerer toppen av sortimentet og skiller seg ut fra de to andre modellene med Öhlins-fjæring, Marchesini smidde hjul og standard Ducati Quick Shift (DQS) opp og ned EVO.

Motoren til Hypermotard 950-familien er den tosilyndrede 937 cc Ducati Testastretta 11 ° som er i stand til å levere 114 hk ved 9.000 o / min. Motorverdiene og ytelser forblir uendret ved overgangen til Euro 5-standarden. Girkassen er revidert for å gjøre det lettere å gå i nøytral stilling når sykkelen står stille og for å sikre maksimal presisjon i girvalget, ved å bruke samme tekniske løsning som Monster og SuperSport 950.

Ducati_Hypermotard_950_SP_7
Ducati Hypermotard SP 2022

Oppdatert fargekombinasjon på SP modellen

Motoren til Hypermotard 950-familien er den tosilyndrede 937 cc Ducati Testastretta 11 ° som er i stand til å levere 114 hk ved 9.000 o / min. Motorverdiene og ytelser forblir uendret ved overgangen til Euro 5-standarden.

Hypermotard 950 vil fortsette å komme i Ducati Rød, Hypermotard 950 RVE kommer med sitt “Graffiti” utseende og Hypermotard 950 SP vil for 2022 komme i den nye “SP” kombinasjonen sett på bildene. Disse vil også bli tilgjengelig i A2 versjoner for de som ønsker.

TA KONTAKT MED TEAM SALG FOR MER INFORMASJON, PRISER OG TILGJENGELIGHET
Scroll to Top