Den mest sporty Multistrada noensinne

Ducati lanserer den nye Multistrada V4 Pikes Peak

Den tredje episoden av Ducati World Première 2022 ble dedikert den nye Multistrada V4 Pikes Peak, den sanne essensen av sportslighet. Multistrada V4 Pikes Peak retter seg til et publikum av lidenskapelige entusiaster, ikke bare som den mest sporty Multistrada noensinne, men også som den kraftigste modellen i hele crossover-segmentet.

Den nye Multistrada V4 plattformen

Multistrada V4 Pikes Peak er siste tilskuddet i den nye Multistrada V4-plattformen der ytelse, jevn drift og pålitelighet tilbys av V4 Granturismo-motoren. Sammen med vektbalansen, den enkle håndteringen, komforten for både rytter og passasjer, toppmoderne utstyr og elektronikk er dette hjørnesteinene til Multistrada V4-familien. Med utgangspunkt i dette solide grunnlaget ble den nye V4 Pikes Peak utviklet ved å introdusere betydelige endringer når det gjelder chassisoppsett, premium ergonomi, elektroniske kontroller samt en rekke dedikerte komponenter, som gir sykkelen en tydelig sportsligere holdning sammenlignet med Multistrada V4.

Ducati-Multistrada-Pikes Peak-2022 (65)
2022 Ducati Multistrada V4 Pikes Peak

Sportslig design

Designarbeidet bak Pikes Peak tok utgangspunkt i de særegne elementene til Multistrada V4-familien, og integrerte dem med to elementene som hovedsakelig identifiserer denne Pikes Peak-versjonen fra et estetisk og funksjonelt perspektiv, nemlig det 17″ forhjulet og en lekker svingarm – i tillegg til farger og grafikk. Med sikte på å ytterligere understreke sitt sporty oppsett, kommer den nye Multistrada V4 Pikes Peak med et bredt utvalg av komponenter laget av karbonfiber i tillegg til Akrapovič titan og karbon anlegget.

Ducati-Multistrada-Pikes Peak-2022 (91)

Unike kjøreegenskaper

Den nye Multistrada V4 Pikes Peak skiller seg ut selv for sin dedikerte ergonomi, spesielt designet for å sikre maksimal kontroll og optimalisere kjøreopplevelsen. Med hensyn til Multistrada V4 er kjøreposisjonen oppgradert. Fothvilere er for eksempel plassert høyere og flyttet tilbake for å øke den maksimale lenevinkelen, mens styret er lavere, smalere og har buede stenger. Sluttresultatet er at føreren drar nytte av en enda bedre følelse i sporty kjøring samtidig som sykkelen opprettholder et utmerket nivå av komfort.

Ducati-Multistrada-Pikes Peak-2022 (73)
Den mest sporty Multistrada noensinne

Kraftig og kompakt motor

Den nye Ducati Multistrada V4 Pikes Peak har den kraftige V4 Granturismo motoren, som oppnår 170 hk med et maksimalt dreiemoment på 125 Nm ved 8 750 o/min. Denne motoren – spesielt designet av Ducati for Multistrada V4-familien – veier kun 66,7 kg og er utrolig kompakt. V4 Granturismo-motoren er optimalisert for å intensivere egenskapene til sykkelen og har noen fått ytterligere forbedringer. Blant disse er introduksjonen av Race Riding Mode. Race-alternativet gir en mer effektiv sportslig kjøring når det gjelder girskift ved høyt turtall. Quickshifteren har også en dedikert strategi som tillater ekstremt aggressive nedgiringer, samt en mer direkte gassrespons i High Power Mode.

Ducati-Multistrada-Pikes Peak-2022 (96)

Avansert utstyr

Multistrada V4 Pikes Peak arver den nyeste generasjonen og sofistikerte elektroniske pakken til Multistrada V4 S, som blant annet inkluderer standard radarteknologi både foran og bak, Adaptive Cruise Control (ACC) og Blind Spot Detection (BSD) funksjonalitet.

Standard er også 6,5″ TFT-dashbordet som lar føreren se kartnavigatoren takket være det avanserte Ducati Connect-systemet, som gjør det mulig å speile førerens smarttelefon.

De siste teknologiske innovasjoner muliggjør en enda bedre sportslig kjøreopplevelse. I tillegg til introduksjonen av Race Riding Mode, har Ducati Wheelie Control på Multistrada V4 Pikes Peak en oppdatert og bedre respons i tillegg til bedre kontroll under dynamisk og sporty kjøring.

Rule all mountains

Multistrada V4 Pikes Peak er en teknologisk avansert motorsykkel, helt klart designet for de som elsker spenningen ved sporty kjøring – uansett om du er på vei eller bane. Vi sier som Ducati – Rule all mountains.

Scroll to Top