Multistrada V4 utvikles videre

Ducati introduserer helt nye funksjoner og oppdateringer på Multistrada

Ducati introduserer helt nye funksjoner og oppdateringer for sykkelen som dominerer alle veier, nemlig Multistrada V4.

Ny farge

Fra og med mars 2022 vil Multistrada V4 være tilgjengelig i den stilige Iceberg White fargen, samt med ny elektronikk og en forbedret serie med Ducati Performance-tilbehør. Fargen Iceberg White forsterker sykkelens muskuløse linjer og kan nå velges i tillegg til fargene Ducati Red og Aviator Grey.

2022-Ducati-MTS-hvit-EkerPerformance (14)
Multistrada V4 i fargen Iceberg White

Ny elektronikk

Multistrada V4 modellen får nå Minimum Preload-systemet og infotainment-oppdateringer. Minimum Preload-system er en halvautomatisk elektronisk fjæringsfunksjon som gjør at høyden på sykkelen kan reduseres, noe som gjør det blir enklere og tryggere å sette føttene på bakken under bybruk eller lavhastighetsmanøvrer.

Speilingen på dashbordet  er også gjort mer praktisk og funksjonell gjennom Ducati Connect Infotainment og HMI brukergrensesnitt. Disse nye forbedringene vil også være tilgjengelige som gratisoppdatering for eksisterende eiere av sykkelen.

Nytt tilbehør

Det nye senkesettet som nå blir tilgjengelig består av gaffelfjærer, støtdemperfjærer og sidestativ, designet for å redusere setehøyden fra bakken med 20 mm.

2022-Ducati-MTS-hvit-EkerPerformance (13)

De nye aluminiumsveskene – designet av Ducati Style Center og produsert i samarbeid med Givi  (kapasitet på 76 liter) – gir muligheten for god lagringsplass også til de lengste turene.

Scroll to Top