Ducati introduserer Ducati Unica

Ducati Unica er for de som ønsker å bygge en Ducati motorsykkel ingen andre har

Eksklusive materialer og finish, spesielle farger samt Ducati Performance-tilbehør. Ducati har kungjort etableringen av Ducati Unica, det nye tilpasningsprogrammet dedikert til de som ønsker å designe og bygge sin egen eksklusive og unike motorsykkel.

05_Ducati_Unica_UC360091_EkerPerformance
Et unikt eksemplar

Unike Ducati motorsykler

Med Ducati Unica åpner Centro Stile Ducati dørene for Ducatistene til realisering av drømmen deres. Nemlig å samarbeide direkte med designere og teknikere for å skape en motorsykkel som vil bli et unikt eksemplar i verden.

Hver Ducati Unica leveres til eieren sammen med et unikt sertifikat, som bekrefter dens originalitet og sikrer at den ikke kan replikeres.

Design is a distinctive element of our creations. We wanted to give Ducatisti the chance to identify themselves even more with their own bike, making it a direct expression of each person’s individual style. Therefore, we created Ducati Unica, an exclusive program that testifies to the excellence of Made in Italy of which Ducati is a representative in the world. An exciting and unforgettable experience of customization to be experienced directly within our Centro Stile. The moment in which Ducatisti finally see their bike is very exciting for us at the Centro Stile and a source of great pride.

– Andrea Ferraresi, Direktør Ducati Centro Stile

Begrenset antall sykler

Nivået av unikhet og den nitidige oppmerksomheten på detaljer i hvert Ducati Unica-prosjekt betyr at selskapet bare kan akseptere et ekstremt begrenset antall forespørsler hvert år, og kun de som anses å være i tråd med verdiene til merkevaren.

Ducati-forhandlere er en integrert del av prosjektet. Ved å kontakte oss i Eker Performance vil du etterhvert kunne få den nødvendige informasjonen for å be om tilgang til programmet, som er utvidet over hele verden og gjelder for Ducati og Scrambler-serien.

08_Scrambler_Ducati_Unica_UC360090_EkerPerformance

Scroll to Top