XDiavel

Dark

PRis FRA
289.000,-

Kontakt salg

Motor

1262 cc

Effekt

160 hk

Moment

127 Nm

Tørrvekt

221 kg

Tank

18 L

Sittehøyde

755 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

15.000 km

Utslipp

129 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Dark Stealth

XDiavel Cruiser kultur

Med XDiavel introduserte Ducati en ny tanke – Low Speed Exitment. Hva mener Ducati egentlig med dette? Den beste måten å forstå hva de mener er rett og slett å teste en XDiavel. Den store forskjellen fra tidligere Ducati-modeller er at med XDiavel så trenger du ikke 9000 rpm for å bli kjent med det massive draget i motoren. Allerede ved 1800 rpm har du 80% av maksimalt dreiemoment. Cruise kultur og italiensk skjønnet har du definitivt med Ducati XDiavel Dark!

Se også XDiavel S og XDiavel Black Star

Avslappet kjørestilling, men utrolig morsom

Den nye XDiavel tilbyr en avslappet kjørestilling, preget av et lavt sete og avanserte fothvilere. Med utgangspunkt i dette muliggjør de mange innstillingene og den omfattende tilbehørslisten å tilpasse sykkelen til sin kjørestil.

Særegent design

Du kan se at det er en Ducati i selv med sitt særegne design: dens tekniske innhold og den banebrytende elektroniske pakken gir høy ytelse og garanterer en uforglemmelig kjøreopplevelse.

Det brede styret og de avanserte fothvilerne til den nye XDiavel gir en avslappet og behagelig kjøretur i alle hastigheter. Her får du både “pose og sekk”.

XDIAVEL TILBEHØR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top