XDiavel

S

PRis FRA
344.000,-

Kontakt salg

Motor

1262 cc

Effekt

160 hk

Moment

129 Nm

Tørrvekt

223 kg

Tank

18 L

Sittehøyde

755 mm

Sete

Dual sete

Garanti fabrikk

2 år

Intervall service

15.000 km

Utslipp

129 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Thrilling Black

XDiavel S: Kjøreglede fra A til Å

Ducatis XDiavel S er sannsynligvis den cruiseren i markedet som kan vise til den største kjøregleden. Hvis du mener noe annet, utfordrer vi deg å bestille en prøvekjøring hos oss. Smidde felger, CNC-freste detaljer, tre ulike kjøreprogrammer, Bosch ABS system, traction control, launch control, DRL, cruise control, keyless go, Bluetooth m.m. Nevn en ting og denne sykkelen har det.

Se også XDiavel Black Star og XDiavel Dark

AVSLAPPET KJØRESTILLING, MEN UTROLIG MORSOM

Ducati XDiavel S tilbyr en avslappet kjørestilling, preget av et lavt sete og avanserte fothvilere. Med utgangspunkt i dette muliggjør de mange innstillingene og den omfattende tilbehørslisten å tilpasse sykkelen til sin kjørestil.

Full av kjøreglede og moderne teknologi

Du kan se at det er en Ducati i selv med sitt særegne design: dens tekniske innhold og den banebrytende elektroniske pakken gir høy ytelse og garanterer en uforglemmelig kjøreopplevelse.

Det brede styret og de avanserte fothvilerne til den nye XDiavel gir en avslappet og behagelig kjøretur i alle hastigheter. Her får du både “pose og sekk”.

XDIAVEL TILBEHØR

Ved siden av teknisk info og utstyr til sykkelen hjelper vi deg selvfølgelig med å finne rett utstyr gjennom et stort utvalg av originale Ducati Performance-tilbehør og klær samt finansiering og forsikring ved behov.

Scroll to Top