Gjør ATV’en klar til jakt

Klar til jakt med noen av våre utstyr favoritter.

Sesongen for jakt starter på høsten. Det er over 100.000 aktive jeger i Norge som bruker fritiden til jakt og fiske. Mange av disse skal på jakt nå i høst, og ved at jakten blir enklere med bra utstyr. Våre terrengkjøretøy fra Can-Am har stort utvalg av spesialtilpasset og smart tilleggsutstyr utviklet for å gjøre opplevelsen enda bedre.

Her finner du Miljødirektoratets forskrift om jakt og fangsttider fram til 2022 >

Det aller viktigste utstyret i forbindelse med jakt er kanskje en vinsj. Til jakt bruker flere av våre kunder en Can-Am Outlander. En favoritt er Can-Am Outlander 6×6 650 eller 1000. Alle våre ATV’er kommer med vinsj som standard, så dette behøver du ikke å kjøpe. Utover vinsj har vi plukket 6 av våre utstyr favoritter:

1. Våpenholder til UTV

Det første man trenger for å dra på jakt er et våpen. Dette har vi spesialutviklet utstyr for å frakte. En Våpenholder sikrer trygg transport av et våpen på UTV ‘en. 

2. Praktisk med henger

Enhver jeger håper på å felle et bytte i løpet av jakta. En henger er derfor noe de fleste kjøper – spesielt om du jakter på større dyr som elg eller rådyr. Hengere kan benyttes til mange formål også utover jakt. Med en henger utvider du bruksområdet på UTV ‘en din kraftig. Våre hengere er robuste og spesialtilpasset Can-Am ATV og SSV

3. Kraftig fanger

Ofte må man et stykke innover i skogen for å komme fram posten eller jaktområdet. Veien dit kan være fylt med hindringer som trær, busker og kratt. Det kan derfor være praktisk med ekstra beskyttelse i fronten på kjøretøyet. Vi anbefaler derfor å sette på en kraftig fanger som gjør UTV’en mer robust.

Outlander_Lifestyle_4_08101805_120619022515

Outlander med vinsj og kraftig fanger.

4. Ekstra lys

Når jakta starter tidlig på morgenen når sola er i ferd med å stå opp, og da kan det være dårlige solforhold. Iblant kan man også oppleve at hendelser som drar gjør dagene ekstra lange og mørke. Derfor kan det være lurt å montere et ekstra sett med  lys som gir god sikt under slike forhold.

5. Varme håndtak

Jaktsesongen er ofte i en kaldere periode på året. I tillegg starter man dagene tidlig på jakt, ofte før solen står opp. Det kan derfor være lurt å montere varme håndtak som holder hendene varme til du kommer fram til bestemmelsesstedet.  

Outlander_Lifestyle_7_08101804_120619023817
Outlander med varme håndtak.

6. Praktisk oppbevaringsboks. 

En tilpasset og fastmontert oppbevaringsboks er praktisk uansett aktivitet. En slik boks er vanntett og holder innholdet tørt og beskytter mot ytre påvirkning og støt. En boks anbefaler vi alle våre kunder, og spesielt de som skal på lengre turer som for eksempel på jakt.

Kontakt oss for demo eller en uforpliktende prat.

Outlander6x6_1
Can-Am Outlander 6×6

Scroll to Top