7 Muc-Off favoritter for motorsykler

Våre 7 Muc-Off favoritter til rengjøring og vedlikehold av motorsykler

I flere år har vi i Eker Performance forhandlet Muc-Off produkter, og vår erfaring er at disse produktene gjør det de sier – de tar møkka av. Det mest kjente produktet fra produsenten er det rosa rengjøringsmiddelet, men det finnes en hel serie produkter som hjelper motorsyklister med rengjøring og vedlikehold av motorsykkelen sin.

Utvikling av Muc-Off produkter

Det ustoppelige pågangsmotet og den kontinuerlige utviklingen og forbedringen av produkter har gjort Muc-Off til en favoritt for både amatører og profesjoneller sjåfører. 

Nyutviklede produkter testes av profesjonelle MC sjåfører med mål om å gjøre hverdagen enklere for alle motorsykkeleiere. Muc-Offs spesialutviklede rengjøringsprodukter – sprayer, børster og verktøy, gjør vedlikehold og vask effektivt. 

I tillegg til å være effektive er også mange av Muc-Off produktene laget av biologisk nedbrytbare stoffer. Dermed sparer du både naturen og sykkelen for utslipp.  Vi har valgt ut 7 av våre favoritter under. 

Våre 7 Muc-Off favoritter 

7 favoritter Muc-Off
Muc-Off Rengjøring, rens og smøring

1. Muc-Off Motorcycle Cleaner /Motorsykkelvask

Den rosa motorykkelvasken er et ikon fra Muc-Off. Det rengjør raskt og effektivt på alle overflater og inneholder ingen skadelige syrer eller løsemidler. 

Denne rengjøringen kan brukes på alle deler på din MC, både lakkerte overflater, aluminium og karbon deler. Dette produktet får man i flere størrelser, blant annet 1 og 5 liter. Denne vasken er en tradisjonell vask som skylles av med vann.

2. Muc-Off Waterless Wash / Motorsykkelvask uten vann

En favoritt på vårt verksted er Muc-Off waterless wash. Til enklere rengjøring er denne svært praktisk da den ikke skal skylles av med vann. 

Denne vasken er perfekt til motorrom og komponenter for MC som ikke bør vaskes med vann. Spray på, la virke litt og tørk av med en ren mikrofiberklut.  Dette produktet rengjør og polerer på sekunder, helt uten vann!

3. Muc-Off Chain Cleaner /Kjederens

Kjederens for MC er utviklet for raskt og effektivt å fjerne skitt, fett og smøremidler. Denne formelen er unik og bryter ned olje og fett, og etterlater et skinnende rent kjede fritt for møkk og forurensning. Vår erfaring er at denne sprayen også fungerer godt til rens av felger. 

Vi anbefaler vi å bruke kjederens hver gang du vasker sykkelen.  

4. Muc-Off Disc Brake Cleaner /Bremserens

Muc-Off bremserens anbefales deg som liker å skru på motorsykkelen selv. Bremserensen bryter ned uønskede partikler, olje og annen skitt på bremseflaten. Den reduserer ulyd og skrik i bremsene, og opprettholder er ren overflate som gir maksimal friksjon og bremseeffekt. 

Vi erfarer også at bremserens fungerer godt til andre overflater som ikke er lakkerte, som for eksempel blant annet eksos og utvalgte motorkomponenter.

5. Muc-Off All-Weather Chain Lube /Kjedespray

Muc-Off kjedespray er et våre absolutte favorittprodukter. Sprayen er er en keramisk spray som er vannavstøtende og trenger dypt inn i leddene for langvarig beskyttelse. Belegget fra sprayen beskytter mot korrodering og slitasje under alle forhold. All Weather kjedespray benyttes for å få lengre intervaller mellom behandlingene og bedre beskyttelse av kjedet

Sprayen har UV fargestoff som gjør at du med en UV lommelykt ser hvor du har smurt og hva som kan tørkes bort.

6. Muc-Off Premium Anti-Fog / Anti-dugg

Når været på våren og høsten blir vått og rått kan det oppstå dugg på visiret. Muc-Off anti-dugg er utviklet med fuktabsorberende teknologi for å danne et tynt, transparent  belegg som hindrer dugg. Sprayen kan brukes på alle typer plast og glassflater. Behandling varer i opp til 5 dager.

7. Muc-Off Helmet and Visor Cleaner / Hjelm- og visirvask

Denne visir- og brillerensen fra Muc-Off fjerner skitt, merker, insekter osv raskt og effektivt. Den benytter avionisert/destillert vann slik mange hjelmprodusenter anbefaler. Rensen kommer i en liten flaske og er enkel å ha med på tur. 

Kontakt oss for mer info eller bestilling >

Muc-off historien

Muc-Off sin historie starter helt tilbake i 1991, da Rex og Marilyn Trimnell startet med X-Lite UK, og designet og produserte verdens første dobbeltkrone sykkelgaffel og verdens letteste “bar ends”. Men det var ikke nok for Rex som var besatt av detaljer. Han var konstant frustrert over hvor lang tid det tok ham å vaske sykkelen, og begynte å studere overflateaktive teknologier. 

Rex laget et perfekt rosa rengjøringsmiddel for å ta vare på utstyret sitt. For action-entusiastene i Muc-Off var veien fra sykkel til motorsykkel kort. I 2000 lanserte de en egen serie for rengjøring og vedlikehold av motorsykler, og har fortsatt høy utvikling av nye produkter og bruksområder i dag.

Foto: Muc-Off

Scroll to Top