En god start til Offroad kjøring

Can-Am ATV til barn og unge

En firehjuling med motor er nok drømmeleken til mange barn. Det å kjøre fritt rundt i hagen, i skogen eller på gården vil nok gi de fleste barn en opplevelse av glede, spenning og mestring. 

Våre små ATVer for barn og unge er først og fremst egnet for lek og fritid. For å gi dem en god start til off-road kjøring gir vi dem en ekte maskin å lære på. Våre ATVer har ekte Can-Am Design, kvalitet og sikkerhet, og passer for barn fra 10 år og oppover. 

Hvor kan barn kjøre ATV?

Våre ATVer til barn kan ikke kjøres på offentlige veier og sykkelbaner. Can-Am ATVer til barn og unge kan kjøres på bane, eller på lukkede private områder.

CanAm-Ds90-tw-EkerPerformance

ATV for barn – en god start til Off Road kjøring

For å gi både barn og foreldre en trygg start har Can-Am utviklet ATVer spesialt for banr og unge. Kjøretøyet har elektrisk start, innebygget fartsbegresning og sikker manøvrering. Egenskapene til kjøretøyet er hentet fra våre “voksen-produkter”. Det er også utviklet en X-pakke som inneholder performance støtdempere, styling og mye mer. 

5 fordeler med spesialtilpasset Can-Am ATV til barn:

1. Holdbare og engasjerende Rotax-motorer

Med ledende motorteknologi er det enkelt å  komme igang. Med løsninger som elektrisk starter, automatgir og fartsbegrenser kan barna gi alt fokus til løypa og kjøringen. 

2. Elektrisk starter med kickstart som reserve

Den elektriske starteren med startknapp gjør at barna kan hoppe på og kjøre avgårde. Det er også en mulighet å starte Rotax-motoren selv med en tradisjonelle kickstart som reserveløsning.

3. Uavhengig A-arm forhjulsoppheng

Det innovative fjøringsoppsettet gir en stabil og komfortabel tur som gir både engasjement og sikkerhet. DS varianten har lang fjæringsvei og A-Arm fjæring foran som er inspirert av våre større ATV-er for de voksne. 

4. Standard gassbegrenser for fullstendig førerkontroll

Den innebygde gassbegrenser gjør at du kan holde barnets hastighet under kontroll og tilpasse hastigheten når barnet får erfaring og komptanse. 

5. Automatgir

Automatisk skifteløs CVT Variatordrift sørger for rette gir til enhver tid. ATVen har funksjonene Fram – Nøytral – Revers.


Can-Am DS 90 er en liten ATV som gir stort smil

2021 Can-Am DS 90 Studio Specification
Can-Am DS 90

DS 90 gir unge førere en spennende og tilkoplet kjøreopplevelse—med gassbegrenser for hastighetskontroll.


Can-Am DS 90X med ekstra utstyr for store opplevelser

2021 Can-Am DS 90X Studio Specification
Can-Am DS 90X

Can-Am DS 90X-modeller har ekstra utstyr for å høyne de små og store opplevelsene. Med doble A-armer, HPG Piggyback dempere, racing kickup-pinner, X-pakke med grafikk, setetrekk og sporty eksosrør setter DS 90 X rett og slett nye standarder for de de unges ytelser.


Kontakt oss for en uforpliktende prat >

CanAm_youth_DS_2
Can-Am ATV til barn og unge

Scroll to Top