Ducati Multistrada V2 har lavere vekt, er smidigere og mer lettkjørt

Ducati presenterer den nye Multistrada V2 – gleden av å kjøre hver dag

Den nye Multistrada V2 er den ideelle sykkelen for å nyte enhver kjørerute, allsidig i det daglig bruk og i byen – alltid med den sportslige og umiskjennelige stilen som kjennetegner hver Ducati.

Med Multistrada V2-prosjektet har man jobbet med å videreutvikle den tosylindrede familien til Ducati, og skape en allsidig sykkel, stadig mer intuitiv, komfortabel, morsom og tilgjengelig.

Ducati-Multistrada-V2-2022_5
Ducati Multistrada V2 S

En teknologisk avansert motorsykkel

Multistrada V2 er en teknologisk avansert motorsykkel, med en ekstremt komplett elektronisk pakke og representerer den perfekte inngangsporten til Ducati touring-universet. Takket være introduksjonen av 45 hk-versjonen for de som har A2-førerkort tiltrekker denne sykkelen seg en bred gruppe førere.

I utviklingsfasen av denne sykkelen var hovedpunktene ergonomi, vektreduksjon, motoroppdateringer og en serie oppgraderinger som følger filosofien om “kontinuerlig forbedring”.

Elegant og sporty på samme tid

Designet til Multistrada V2 er elegant og sporty på samme tid, perfekt i tråd med Ducati sitt stilistiske fokus. En stil preget av flytende linjer, rene overflater og den karakteristiske og særegne balansen mellom det viktige frontvolumet og slankhet og letthet på bakpartiet. Multistrada V2 har også ny raffinert grafikk.

Fremskaffelsen av en lett og allsidig touring sykkel

Utviklingen av Testastretta 11 ° motoren på den nye Multistrada V2 har flere forbedringer. Nye koblingsstenger, ny 8-skivet hydraulisk clutch og oppdatert quickshifter og girkasse, som gir bedre flyt og presisjon ved giring. Testarettamotoren er på 937 cc med 113 hk.

Sykkelens chassis er smidig og intuitivt, med et 19 “forhjul som sikrer en jevn, behagelig tur. Allsidigheten til den nye Multistrada V2 gjør den også ideell for bybruk, takket være effektiviteten til Ducati Skyhook og EVO semi-aktivt fjæringssystem (standard på S-versjonen), som kan absorbere grovhet og ujevnheterfra underlaget og alltid garantere det ideelle oppsettet av kjøretøyet, noe som forbedrer sikkerhet og komfort.

Høyden er redusert til 830 mm, med en redesignet form på salen som nå er smalere og mer kompakt mellom rytterens ben. Disse endringene gir sikkerhet når sykkelen står stille og forbedrer tilliten ved manøvrering i lav hastighet, selv med en passasjer og fulle vesker. Det er dessuten tilgjengelig et lavt sete og et senket fjæringssett som kombinert lar deg nå en høyde på 790 mm.

Utviklingen av det nye setet fokuserte også på kjørekomfort: den nye formen på salen gir et flatt område som garanterer rytteren bevegelsesfrihet i lengderetningen, forbedrer komfortnivået og lar alle finne den optimale stillingen.

Et annet viktig forbedringsområde er reduksjonen i sykkelens vekt, som gjennom arbeid med mange elementer har resultert i en vektreduksjon på 5 kg sammenlignet med Multistrada 950.

Utstyrspakker

Multistrada V2 er som standard utstyrt med en topp moderne elektronisk pakke som tilbyr alt du trenger for å reise komfortabelt og sikkert. Pakken inkluderer ABS Cornering, som garanterer en høy grad av sikkerhet ved bremsing selv i svinger, Vehicle Hold Control, som gjør det enkelt å starte på skrånende veier, Ducati Traction Control, de fire kjøremodusene (Sport, Touring, Urban, Enduro) og det nye Ducati Brake Light -systemet som ved plutselig bremsing automatisk aktiverer blinkingen av baklyset.

I S-versjonen blir reisen optimalisert gjennom Skyhook elektronisk fjæring, Cruise Control, full-LED frontlys utstyrt med Ducati Cornering Lights-funksjon som optimaliserer belysningen av veien. Videre har S-versjonen Ducati Quick Shift Up & Down, Hands Free -system, et 5 -tommers TFT -dashbord i farger med intuitivt grensesnitt og bakgrunnsbelyste kontroller på styret.

Ducati-Multistrada-V2-2022_4

Til alle versjonene kan man bestille pakkene:

Touring-pakken: inneholder sidevesker, varme i håndtak og midtstøtte

Urban-pakken: Toppveske, tankveske, taklokk-kit og USB lader

Enduro-pakken: Stålbeskyttelse for motor, sump guard, ekstra LED lys, beskyttelse for radiatorer

Estimerte priser for Ducati Multistrada V2

Her er de estimerte prisene på modellalternativene for den nye Multistrada V2. Prisene fastsettes når neste års avgifter er klare. Vi håper å ha denne nyheten utstilt i butikken i Fredrikstad i desember.

  • Multistrada V2 – Rød: kr 204.000,-
  • Multistrada V2 S – Rød: kr 219.000,-
  • Multistrada V2 S – Grå: kr 221.000,-
  • Multistrada V2 ST – Rød: 229.600,-
  • Multistrada V2 ST – Grå: 231.600,-
Ducati-Multistrada-V2-2022_2
Scroll to Top