Ducati lanserer to nye Scrambler-modeller for 2022

Ducati utøker Scrambler familien med nyhetene 1100 Tribute PRO og Urban Motard

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO er laget for å hylle historien til den luftkjølte tosylindrede motoren, femti år etter at den først ble introdusert på en Ducati. Skapt av Ducati Scrambler med motorsykkelhistoriske entusiaster i tankene, hyller Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO historien og prestasjonene til motorsykkelfirmaet Borgo Panigale.

Inspirasjon fra 1970 tallet

Inspirert av ikoniske Ducati -elementer fra 1970 -tallet som den spesielle “Giallo Ocra” -fargen, datidens Ducati -logo designet av Giugiaro og de eikede hjulene blir dette en stilig hyllest. Ytterligere særegne stilistiske detaljer er representert av de sirkulære bakspeilene og det brune setet med dedikerte sømmer.

Ducati-Scrambler-1100TributePRO-2022_4
Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO

Motor og utstyr

Fra et teknisk synspunkt har sykkelen egenskapene til Ducati Scrambler 1100 PRO -familien. Ved siden av det ikoniske designet har sykkelen et smidig chassis og en 1.079 cc motor som leverer 86 hk ved 7.500 o / min med et sjenerøst dreiemoment helt fra lave turtall.

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO leveres som standard med tre kjøremoduser. Den stilige frontlykten med LED -lys gjør sykkelen alltid synlig og gjenkjennelig selv på lyse dagen.

Ducati-Scrambler-1100TributePRO-2022_3

Ducati Scrambler Urban Motard

En annen ny modell for 2022 er Ducati Scrambler Urban Motard, en motorsykkel som skaper oppmerksomhet gjennom en kombinasjon av stil, sportslighet og moro. Navnet som ble valgt fremkaller umiddelbart den karakteristiske atmosfæren i store byer og er rettet mot alle som lever i byen med energi og entusiasme. Centro Stile Ducati har tolket disse begrepene gjennom et nytt uttrykk farger og energisk grafikk, inspirert av gatekunst og storbygraffiti.

Ducati-Scrambler-UrbanMotard-2022_4
Ducati Scrambler Urban Motard

Motor og utstyr

Ducati Scrambler Urban Motard har 803 cc L-twin-motoren med desmodromisk fordeling, som leverer 73 hk ved 8250 o / min og tilbyr strålende ytelse som aldri blir skremmende for føreren. Her får du garantert smidighet i bytrafikken og mye moro på svingete veier.

Henvisningen til Motard -verdenen i denne versjonen er tydelig i valget blant annet 17 ”eikerhjul, den høye frontskjermen, det flate setet og sidetallplatene, som er perfekt integrert i Ducati Scrambler -designet. Urban Motard er også standard utstyrt med en frontlykt med LED DRL, et kjennetegn for alle Ducati Scrambler -modeller, som kombineres med baklyset med full LED-diffusjonsteknologi.

Ducati-Scrambler-UrbanMotard-2022_3

Ducati Scrambler 2022 modeller

Nye Ducati Scrambler Urban Motard slutter seg til “Land of Joy” 800 -serien sammen med Ducati Scrambler Icon, Ducati Scrambler Icon Dark, Ducati Scrambler Nightshift og Ducati Scrambler Desert Sled. Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO er en del av 1100 serien sammen med Ducati Scrambler 1100 Dark PRO og Ducati Scrambler 1100 Sport PRO.

Scroll to Top