Beste salgsår for Ducati noensinne

Over 59 000 solgte Ducati i 2021

Lidenskapen for Ducati har aldri vært større. Med 59 447 solgte motorsykler over hele verden, er 2021 det beste året noensinne.

Den enorme suksessen oppnådd i 2021 ble ledet an av den meget populære Multistrada V4. Touringmodellen var den desidert mest solgte sykkelen for Ducati i 2021 med 9 957 motorsykler levert til kunder. Ducati Scrambler 800-familien fulgte med 9.059 enheter og Monster med totalt 8.734.

2021 was a magical year for Ducati. We delivered over 59,000 motorcycles, a number never achieved before in 95 years of the company’s history.

Claudio Domenicali, Ducati CEO

Claudio Domenicali – Ducati CEO

Rekordår tross alle ringvirkninger av Covid

Disse resultatene ble oppnådd til tross for den uforutsigbare situasjonen generert av forsyningskrisen som har pågått en stund. Det er fortsatt en svært ustabil situasjon som fabrikken og selskapet fortsatt jobber iherdig med for å sikre leveranser av alle de spennende 2022 modeller som er lansert.

Spennende nyheter i 2022

For 2022 presenterte Ducati ni nye modeller for publikum under den digitale Ducati World Première serien. Nyhetene bidrar med å skape et enda mer komplett utvalg for å tilfredsstille ønskene til alle typer motorsyklister.

Forventningene er spesielt høye til DesertX , Ducati-sykkelen designet for å takle de mest krevende terrengene med 21″ forhjul og 18″ bakhjul, lang fjæringsvei og god bakkeklaring. En motorsykkel som tar Ducati inn i en helt ny verden, et symbol på hvordan merket kan utvide horisonten uten å miste røttene og den sportslige identiteten.

Sportslighet er definitivt bevist gjennom den oppgraderte Panigale V4, som i sitt siste evolusjonære trinn blir det nærmeste kjøretøyet til en MotoGP-sykkel som en motorsyklist kan kjøre.

Rekordåret for Ducati kronet med seier

2021 var også året da Ducati vant tittelen MotoGP Constructors’ World Champion for andre år på rad. Selskapet starter også den elektriske æraen med V21L-prototypen, som forutser sykkelen som vil kjøre i MotoE-mesterskapet fra 2023.

Ducati satser elektrisk

Eker Performance – Ducatiforhandler siden 2011

Eker Performance har vært stolt Ducatiforhandler og autorisert motorsykkelverksted siden 2011 og vi ser frem til et nytt spennende år med en modellrekke og bredde vi aldri har sett maken til.

  • Kontakt oss for informasjon og tilgjengelighet av årets nyheter.

Scroll to Top