kampanjer ducati

Streetfighter

Kjøp en Streetfighter V2 og få 10 000 kr til å bruke på Ducati-tilbehør eller klær. Velger du en Streetfighter V4 eller V4S, får du hele 15 000 kr.

Streetfighter-serien er kjent for sin rå kraft og racing-DNA fra Panigale, noe som gjør den til den ultimate nakensykkelen. Med sin aggressive stil og imponerende ytelse er dette motorsykkelen for deg som vil ha det beste på veien.

Frem til 31. desember 2024 kan du med dette gode tilbudet oppgradere sykkelen din med Akrapovič-eksosanlegg, karbonfiberdeler, eller kle deg opp i Ducati-utstyr for den ultimate kjøregleden.

Kampanjen gjelder nye kjøp av Streetfighter V2, V4 eller V4S og kan ikke kombineres med andre tilbud.

DesertX

Kjøp en DesertX og få 15 000 kr til Ducati-tilbehør og klær.

DesertX er skapt for å ta deg gjennom villmarken, enten det er på sti eller grusvei. Med robust design og pålitelig ytelse er den klar for ethvert eventyr.

Nå har du enda en god grunn til å velge DesertX. Oppgrader med en Touring-pakke, eller gjør deg klar for lengre eventyr med en ekstra drivstofftank.

Kampanjen varer til 31. desember 2024.

Kampanjen gjelder ved kjøp av ny DesertX eller DesertX Rally og kan ikke kombineres med andre tilbud. Verdien på 15 000 kr kan kun brukes til Ducati-tilbehør og -klær hos samme forhandler. 4 års garanti med ubegrenset kjørelengde er inkludert på alle DesertX-modeller.

Scrambler

kr 10.000 til å kjøpe originalt tilbehør og klær for når du kjøper en ny andre generasjons Scrambler*.

Kampanjen er gyldig til 31. desember 2024.

*Kampanjen gjelder kun den nye generasjonen Scrambler 800, og kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud. Gjelder ikke Scrambler 1100.
10 000 kroner kan kun brukes til å kjøpe originalt Ducati-tilbehør og/eller -klær hos samme forhandler der du 
kjøper motorsykkelen.

Monster

Har du alltid ønsket deg en Monster? Nå er det en god tid for å gjøre den drømmen til virkelighet! Når du kjøper en ny Monster, får du kr 15.000 til å kjøpe tilbehør eller klær for.

En Ducati Monster er den sportslige gatesykkelen som gir deg absolutt kontroll og moro i hver sving.

Ved å legge til et sportsanlegg fra Termignoni eller en stilig Ducati-jakke, kan kjøregleden økes ytterligere. Kampanjen er gyldig frem til 31. desember 2024.

*Kampanjen gjelder kun for kjøp av en ny Monster og kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud. Verdien på 15 000 kroner kan kun brukes som innbyttestøtte eller til å kjøpe originalt Ducati-tilbehør og -klær hos samme forhandler der du kjøper motorsykkelen. Vi tar forbehold om mulige skrivefeil og endringer.

Multistrada

En Multistrada V4 er en av de mest allsidige motorsyklene på markedet, den er rett og slett god til alt! Uansett om du skal på eventyr i fjellverdenen, reise ned til Ducati-fabrikken i Bologna eller bare skal kjøre ned til stranden for å bade, har du et reisefølge du kan stole på.

Frem til 31. desember 2024 er det en ekstra god grunn til å kjøpe en ny Multistrada V4, V4 S, Rally eller Pikes Peak; i denne perioden får du 25 000 kroner til å kjøpe originalt Ducati-tilbehør og – klær for*.

*Kampanjen gjelder kun for kjøp av en ny Multistrada V4, V4 S, Rally eller Pikes Peak og kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud. Verdien på 25 000 kroner kan kun brukes til å kjøpe originalt Ducati-tilbehør og -klær. Vi tar forbehold om mulige skrivefeil og endringer. 4 års garanti uten et begrenset antall kjørte mil er standard på alle Multistrada-modeller.

Kampanjen gjelder ved kjøp av ny 2022-24 modell.

Scroll to Top