Maverick

X RS SAS

PRis FRA
435.900,-

Kontakt salg

Motor

900 cc

Effekt

200 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

770 kg

Tank

40 L

Bakkeklaring

40,6 cm

Oppbevaring

9,4 L

Lengde

3,353 m

Bredde

1,847 m

Høyde

1,74 m

Lastekap.

91 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Fiery Red & Hyper Silver

TA LEDELSEN DU OGSÅ

Hvor kjøring virkelig kan ta deg. Utforsk, kjør og brøl offroad i vårt spesialbygde kjøretøy med høy ytelse for hva som helst. Den tok seg til seierspallen i Dakar, 4 år på rad. Nå er det din tur til å ta ledelsen.

Med den kraftigste SSV-motoren på markedet, med maks driftssikkerhet og ytelse. Med oppgraderte stempler, større turbolader, ultraeffektiv og robust intercooler og luftfilter med høy ytelse, er du alltid i forkant.

MAVERICK MOT ALT OG ALLE

Her er mesteren av steiner, skitt og sanddyner. Maverick kan takle ethvert eventyr du kan drømme om. Pakk den full og sett av sted for å nå de fjerneste leirstedene, eller vinne det tøffeste løpet.

FASTERE GREP FOROVER

Vår Smart Lok™ frontdifferensial er nå standard, men grepet og kontrollen den gir deg er av en annen verden! Smart-Lok™ er den mest avanserte offroad-frontdifferensialen, basta. Den er fullt låsbar i fart, og de fire automatiske modusene gir alltid maksimal traksjon under alle forhold.

Med doble A-armer gjennom hele serien, kommer styrke som standard. Alle 72 tommer brede modeller drar nytte av et Trophy-Truck-inspirert fjæringsdesign. Våre X rc- og X mr-modeller har også buede doble A-armer for maksimal bakkeklaring.

Utstyrt til å stå distansen ut og få mest mulig ut av Maverick, hvor som helst. Hver Maverick-pakke får et unikt oppsett, fra staggered 30-tommers ITP Cryptid gjørmeklare dekk, til de legendariske 32-tommers Maxxis Carnivore-dekkene med beadlock-felger.

Scroll to Top