Maverick

Sport max

PRis FRA
296.900,-

Kontakt salg

Motor

976 cc

Effekt

95 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

Fra 638 kg

Tank

38 L

Bakkeklaring

305 mm

Oppbevaring

Fra 20,2 L

Lengde

Fra 3,02 m

Bredde

1,58 m

Høyde

Fra 1,81 m

Lastekap.

136 kg

Tauekap.

680 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Fiery Red

FIRE SETER OG MYE PLASS

Fire seter og en kjøretur du vil gjenta om og om igjen: I ethvert terreng pakker den 100 hestekrefters Maverick Sport MAX DPS Can-Am-spenning i en smidig, familievennlig 60 tommers pakke. Med et års vedlikeholdsfri kjøring foran deg, velger du feriedagene med omhu.

Tid til rådighet

Den dynamiske servostyringen er spesielt laget for smale og raske steder hvor forutsigbar kontroll er avgjørende, og for å klatre i teknisk krevende terreng. Ved lav hastighet økes servoens ytelse for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi maksimal styringsfølelse. Sett med førerens øyne kan DPS redusere anstrengelsen, samtidig som den øker tryggheten.

Det handler om kjøringen

Bratt klatring, rette strekninger og fantastisk utsikt som det er verdt å senke farten for; den trinnløse og høytytende Visco-Lok QE 4WD og QRS CVT på Maverick Sport sørger for at du alltid holder optimalt turtall under alle forhold. Med gir-på-gir-tilkoplingen til bakhjulsdifferensialen leverer systemet bedre respons og høyere effektivitet uten behov for vedlikehold.

FINN DIN PLASS

Med to sentrerte seter ble hele Ergo-Lok-cockpiten skapt med banebrytende plass for passasjeren, uten at det har gått på bekostning av mulighetene til å sno seg ned smale stier og gjennom tette løyper. For føreren er det et justerbart sete og ratt, for passasjeren ergonomisk plasserte fothvilere og gripehåndtak for å oppnå perfekt samhandling med kjøringen. For begge er det mer plass mellom dem enn i noen annen 60-tommers modell.

Scroll to Top