DesertX

RALLY

PRis FRA
323.200,-

Kontakt salg

Motor

937 cc

Effekt

110 hk

Moment

92 Nm

Tørrvekt

211 kg

Tank

21 L

Sittehøyde

910 mm

Sete

2

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

15.000 km

Utslipp

133 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Iron Giant Livery

KLAR FOR DE MEST EKSTREME EVENTYRENE

Fra Ducati kommer nå den nye DesertX Rally-modellen, den første Ducati utstyrt med 21-tommers frontfelg og 18-tommers bakhjul. DesertX Rally adopterer kvalitetsløsninger som er spesialiserte og effektive for off-road bruk og gir førere en unik mulighet til å oppleve ekstreme eventyr på to hjul.

Som alle Ducati har DesertX Rally en unik og særegen stil. Det er den nye fargekombo’en og løsninger typiske for off-road-verdenen som preger utseendet og som kommuniserer DesertX Rally sin karakter allerede ved første blikk. Imidlertid er det takket være det tekniske utstyret at DesertX Rally blir en ekte off-road-motorsykkel.

SÆREGEN STIL MED AVANSERT UTSTYR

Den høye frontskjermen garanterer brukervennlighet selv under spesielt vanskelige terrengforhold. DesertX Rally’s fjæring er designet for å takle selv de mest utfordrende hindringer, og forbedrer DesertXs allerede sterke off-road-egenskaper. Både gaffelen og støtdemperen er faktisk kjennetegnet av de samme teknologiene som brukes på profesjonelle motocross- og enduro-sykler.

På frontenden er DesertX Rally utstyrt med nye freste aluminiumsplater, stive og lette. Gaffelen er en lukket cartridge  KYB, en teknologi som brukes på motocross- og enduro-racingsykler. Denne løsningen involverer trykksetting av oljen inne i patronene for å unngå kavitasjon og dermed garantere en homogen og konsistent oppførsel foran fjæringen og nødvendig støtte under de mest ekstreme bruksområdene.

BEDRE OFFROAD-YTELSE

For å forbedre håndtering på de mest krevende off-road-terrengene, er DesertX Rally utstyrt med en justerbar Öhlins-styredemper, festet direkte til styret med støtter som er frest fra massivt materiale. De nye fjæringene har tillatt DesertX Rally å øke bakkeklaringen, som nå er 280 mm (30 mm mer enn standard), for å kunne overvinne selv de mest krevende hindringene.

Alltid med mål om å forbedre off-road-ytelsen, er DesertX Rally utstyrt med hjul med spesifikke mål for off-road, mer robuste og lettere takket være nav som er frest fra massivt materiale, sentrale eiker i karbonstål.

Motor og elektronikk

DesertX Rally er utstyrt med 937 cc Ducati Testastretta 11° motoren. Maksimal effekt er 110 hk ved 9 250 o/min og maksimalt dreiemoment på 92 Nm ved 6 500 o/min. Denne motoren er kjennetegnet av jevn og håndterbar effektlevering for å takle enhver kjørerute og er optimalisert for off-road takket være spesifikke strategier og kalibreringer av elektroniske systemer.

DesertX Rallys seks kjøremoduser (Sport, Touring, Urban, Wet, Enduro, Rally) har Cornering ABS, Ducati Traction Control (DTC) og Ducati Wheelie Control (DWC) som er omkalibrert i henhold til det nye chassiset og for mer krevende off-road bruk.

De elektroniske funksjoner styres gjennom en høyoppløselige 5″ fargeskjermen plassert for optimal synlighet selv når du står. Denne skjermen er designet for integrasjon med Ducati Multimedia System som lar deg koble til smarttelefonen din, og dermed aktivere nye funksjoner som musikkstyring, samtalebehandling og Turn by Turn-navigasjon* med veibeskrivelser direkte på skjerm. I tillegg tilbyr DesertX Rally Utility Bar som standard for montering av satellittnavigasjon.

Scroll to Top