Outlander

PRO XU T ABS

PRis FRA
150.900,-

Kontakt salg

Motor

HD7

Effekt

50 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

Fra 378 kg

Tank

19,5 L

Setehøyde

98 cm

Oppbevaring

34 L

Lengde

2,28 m

Bredde

1,24 m

Høyde

1,45 m

Lastekap.

F: 54,4 kg / B: 109 kg

Tauekap.

830 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Tundra Green

Fartsgrense

T3b-60 km/t

INGEN KOMPROMISSER

Jobb smartere med fartsbegrenseren, møt opp med stil med et dristig, nytt utseende, og nyt sjelefred med utmerkede beskyttelsesfunksjoner.

2024 Outlander PRO-seriens nye Rotax-motorer er spesifikt trimmet for å gi deg mer kraft med mindre støy og vibrasjoner. Og de er nå vinklet bakover for bedre luftstrøm og varmeavledning, pluss en mer komfortabel tur.

Outlander PRO tilbyr mer verdi enn noen gang!

Inngangsporten til Outlander serien

2024-modellene av Outlander PRO får deg til alle slags arbeidssteder, med økt bakkeklaring. De nye, ergonomiske setene er perfekte for de 12-timers skiftene.

Bøtter og lass med oppbevaring og tilbehør betyr at du kan ta med deg alt du trenger.

Får jobben gjort hver gang

Outlander PRO tilbyr flere lagringsmuligheter. Et bakre stativ gir deg fleksibilitet, den vanntette frontoppbevaringen holder de viktige tingene tørre, og det nye hanskerommet (kun på utvalgte modeller) gir enda mer lagringsplass sammen med telefonfeste og lader. Ta med deg det du trenger på turen.

Outlander PRO leveres med spesialkalibrert hjuloppheng for å gi deg stabiliteten du trenger til de tyngste belastningene. Jobb smartere, ikke hardere med Outlander PRO.

Outlander PRO lar deg kontrollere kjøringen med en ny fartsbegrenserbryter, perfekt når du har tung last på hengeren. Glem ikke at nyttestøtfangere og 6-lags dekk er også inkludert, slik at du har mer beskyttelse.

Scroll to Top