Traxter

HD7 T

PRis FRA
193.900,-

Kontakt salg

Motor

HD7

Effekt

52 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

660 kg

Tank

40 L

Nyttelast

680 kg

Oppbevaring

11,7 L

Lengde

3,07 m

Bredde

1,575 m

Høyde

1,93 m

Lastekap.

113,4 kg

Slepekap.

1136 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Tundra Grønn

Pålitelig og robust

HD7-motoren er kongen av mellomvolumklassen med herlige 52 hk / 56 Nm. Innkjøringsperiode, tidlig vedlikehold og hyppige ventiljusteringer tilhører fortiden. Motordesignet leverer en forbedret kjøreopplevelse, med mindre støy og lavere vibrasjoner.

Komfort handler ikke bare om førersetet. Det er også avansert komfort for kjøring hele dagen. Intuitiv cockpit med optimert sikt og ekstra sidestøtte med forsterket seteskinn gjør det enkelt å hoppe inn og ut.

Oppdaterte egenskaper og bedret komfort

Med et oppdatert og innovativt fjæringsoppsett får du nå bedre komfort og egenskaper gjennom opptil 28 cm fjæringsvei, en bedre stabilitet og kontrollert respons samt forbedret styrke.

En sterk og pålitelig arbeidshest

Traxter HD7 kommer også i XU versjon. Denne utgaven leveres med mye fabrikkmontert tilbehør, inkludert 27” Coronado dekk montert på 14” felger, vinsj og Tri-Mode dynamisk servostyring for bedre kjøreegenskaper og styring. Opp til 60 km/t. Pris fra kr 213.900,-

UTSTYR OG MULIGHETER

Can-Am Traxter har et stort lasteplan som kan oppgraderes med avtagbare sidepaneler eller lastebur om arbeidet krever dette. 2WD / 4WD med selvlåsende framhjulsdifferensial lar deg arbeide på full effekt i utfordrende terreng. Den nye Traxter har forbedret kjøling og elektronisk beltebeskyttelse som ivaretar lengre holdbarhet. Can-Am Traxter er rett og slett en sterk og pålitelig arbeidshest!

Scroll to Top