MONSTER SP

PRis FRA
223.000,-

Kontakt salg

Motor

937 cc

Effekt

111 hk

Moment

93 Nm

Tørrvekt

166 kg

Tank

14 L

Sittehøyde

840 mm

Sete

Dual sete

Fabrikkgaranti

2 år

Serviceintervall

30.000 km

Utslipp

120 g/km

Standard

Euro 5

Fargevalg

Ducati Red / Aviator Grey / Dark Stealth

Monster vokser med sp-versjonen

Monster-serien vokser med SP-versjonen, designet for å øke moro-faktoren, takket være teknisk utstyr perfekt for de som elsker sporty kjøring og pynte stilen med den Moto GP-inspirerte fargen.

Monster SP tar 2022-fargene til det offisielle lagets Desmosedici GP, monterer Öhlins-oppheng og Termignoni anlegg, Brembo Stylema®-kalipere og Pirelli Diablo Rosso IV-dekk. Ekte sporty utstyr som vil få deg til å bli forelsket i den nye Monster SP, også tilgjengelig i A2 versjon.

Dedikert sportsutstyr

Den gylne Öhlins NIX30-gaffelen forbedrer det sporty utseendet til den nye Monster SP. Sammen med Termignonis homologerte lyddemper og Brembo Stylema® frontkalipere utgjør de det verdifulle tekniske utstyret som er i stand til å gjøre sykkelen enda lettere, mer effektiv og morsom i sporty kjøring, samt mer estetisk tiltalende.

MOTOGP-inspirerte farger

 

Fargekombinasjonen, som inneholder 2022-fargene til fabrikkteamets Desmosedici GP, forsterker den sporty naturen til den nye Monster SP. Ducati-bokstavene på tanken minner om grafikken på Panigale V4.

Det rødfargede setet kompletterer siden av bakpartiet med Monster SP-logoen og det italienske flagget på passasjersetetrekket.

Scroll to Top