Traxter

HD9 T

PRis FRA
218.900,-

Kontakt salg

Motor

976 cc

Effekt

65 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

671 kg

Tank

40 L

Nyttelast

680 kg

Oppbevaring

11,7 L

Lengde

3,07 m

Bredde

1,575 m

Høyde

1,93 m

Lastekap.

113 kg

Slepekap..

1136 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Tundra Grønn

Pålitelig og robust

Med en oppgradert ramme med forbedret letthet og større robusthet har ingeniørene gjort den nye Can-Am Traxter sterkere og enda mer pålitelig. Traxter leverer bedre og mer støysvak kjøring med den hardtarbeidende HD9 motoren som er den ultimate blanding av nytte og glede.

Traxter er kjent for sine gode egenskaper for sleping og trekking. Motor, bremser, chassis og fjæring er utarbeidet for at den skal være bransjeledende og kunne arbeide hardere enn noen andre SSV modeller.

Oppdaterte egenskaper og bedret komfort

Med et oppdatert og innovativt fjæringsoppsett får du nå bedre komfort og egenskaper gjennom opptil 28 cm fjæringsvei, en bedre stabilitet og kontrollert respons samt forbedret styrke.

En sterk og pålitelig arbeidshest

UTSTYRT FOR Å FÅ JOBBEN GJORT. Utstyrt med de riktige funksjonene du trenger for å ta på deg enhver oppgave, er Traxter HD9 XU klar når du er det. Denne versjonen starter på kr 247.900,-

UTSTYR OG MULIGHETER

Can-Am Traxter har et stort lasteplan som kan oppgraderes med avtagbare sidepaneler eller lastebur om arbeidet krever dette. 2WD / 4WD med selvlåsende framhjulsdifferensial lar deg arbeide på full effekt i utfordrende terreng. Den nye Traxter har forbedret kjøling og elektronisk beltebeskyttelse som ivaretar lengre holdbarhet. Can-Am Traxter er rett og slett en sterk og pålitelig arbeidshest!

Scroll to Top