Maverick R

X RS DCT SAS

PRis FRA
591.900,-

Kontakt salg

Motor

999 cc

Effekt

240 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

1020 kg

Tank

50 L

Bakkeklaring

43,2 cm

Oppbevaring

8,1 L

Lengde

3,556 m

Bredde

1,985 m

Høyde

1,815 m

Lastekap.

90 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Carbon Black & Neo YellowRed

ELLEVILT OG MORSOMT

Uovertruffen offroad-ytelse venter på deg. Fres gjennom ethvert terreng og gå aldri på akkord med kraft, komfort, tilkobling eller stil. Kom deg ut og kjør så søla skvetter med den kraftigste Can-Am SSV-en.

Både smidig og romslig. Elegant, men likevel tøff som toget. Maverick R ble designet for å være det flotteste og best ytende terrengkjøretøyet noensinne. Og den leverer.

MASSE HK OG STOR FJÆRING

Terrengkjøring har aldri vært så mykt – eller så morsomt. Gjør turen til toppen til det beste med Maverick Rs førsteklasses akselerasjon, dempere og layout. Gå deretter ut og lek.

MAVERICK R KOMMER VELUTSTYRT

Turboladet tresylindret Rotax-motor leverer overlegent med hestekrefter som du kjenner og hører. Med 3 kjøremoduser, inkludert et anti-lag-system i Sport+, kan du velge den som passer dine behov.

Nyt bransjeledende 17” bakkeklaring, 77″ bred sporvidde og uovertruffen fjæringsvei. Maksimert kjøretøystabilitet for bedre lastfordeling, med optimert krengningssenterhøyde og styregeometri.

Smart-Shox, nå med FOX Gen 3 Live Valve semi-aktiv fjæringsteknologi, tilgjengelig med utvalgte pakker, justerer seg til det tøffeste terrenget for å gi bedre trekkraft og stabilitet for den mykeste turen noensinne.

Scroll to Top