Maverick

Trail 700 T

PRis FRA
186.900,-

Kontakt salg

Motor

650 cc

Effekt

52 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

569 kg

Tank

38 L

Bakkeklaring

25,4 cm

Oppbevaring

20,2 L

Lengde

3,00 m

Bredde

1,59 m

Høyde

1,75 m

Lastekap.

136 kg

Tauekap.

680 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Catalyst Grey

STORE EVENTYR VENTER

Den er smal og kan gå så langt du kan. Maverick Trail er den mest komfortable, smidige og tilpasningsdyktige Can-Am noensinne.

Med alt du trenger og litt mer, setter denne kompakte side-by-side de to passasjerene i sentrum, ved å bruke Ergo-Lok-design for ekstra passasjerplass uten å måtte gå ut over bredden.

Hold øye med Maverick Trail og dens vitale tegn med en helt ny 7,6 tommers skjerm. Lys og lesbar under alle forhold, med kjøretøyinformasjon og kontroller under fingertuppene – takket være et hurtigvalgstastatur.

KLAR FOR EVENTYR

Maverick Trail er sterk, velkonstruert og forberedt på kamp. Fra et profilert stålbur til integrert støtfanger i stål foran og fulle bunnplater er Maverick Trail utrustet for å passe ethvert eventyr.

Nyt turen med smidige egenskaper

Dette er den smaleste side-by-side til nå – du kan forsere de trangeste åpningene og aldri se deg tilbake. Med sterk motor og forbedret komfort i en Ergo-Lok cockpit, vil Maverick Trail passe dine behov.

Ti LinQ-festepunkter er innebygd i Maverick Trail, sammen med et lasteplan, 20,2 L innvendig oppbevaring og mer. Og hver centimeter er designet for å brukes til det fulle.

Scroll to Top