Maverick

X RC

PRis FRA
433.900,-

Kontakt salg

Motor

900 cc

Effekt

200 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

836 kg

Tank

40 L

Bakkeklaring

40,6 cm

Oppbevaring

9,4 L

Lengde

3,416 m

Bredde

1,849 m

Høyde

1,74 m

Lastekap.

91 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Hybrid White& Legion Red

TA LEDELSEN DU OGSÅ

Sett deg selv på prøve, og overvinn den siste milen. Denne Maverick X RC Turbo RR har 72 tommers oppstilling og er den ultimate fabrikksbygde, fjellklatrende side-by-side for å mose alle rivaler.

MAVERICK MOT ALT OG ALLE

Her er mesteren av steiner, skitt og sanddyner. Maverick kan takle ethvert eventyr du kan drømme om. Pakk den full og sett av sted for å nå de fjerneste leirstedene, eller vinne det tøffeste løpet.

FASTERE GREP FOROVER

Vår Smart Lok™ frontdifferensial er nå standard, men grepet og kontrollen den gir deg er av en annen verden! Smart-Lok™ er den mest avanserte offroad-frontdifferensialen, basta. Den er fullt låsbar i fart, og de fire automatiske modusene gir alltid maksimal traksjon under alle forhold.

Med doble A-armer gjennom hele serien, kommer styrke som standard. Alle 72 tommer brede modeller drar nytte av et Trophy-Truck-inspirert fjæringsdesign. Våre X rc- og X mr-modeller har også buede doble A-armer for maksimal bakkeklaring.

Utstyrt til å stå distansen ut og få mest mulig ut av Maverick, hvor som helst. Hver Maverick-pakke får et unikt oppsett, fra staggered 30-tommers ITP Cryptid gjørmeklare dekk, til de legendariske 32-tommers Maxxis Carnivore-dekkene med beadlock-felger.

Scroll to Top