Maverick

Sport

PRis FRA
271.900,-

Kontakt salg

Motor

976 cc

Effekt

95 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

Fra 638 kg

Tank

38 L

Bakkeklaring

305 mm

Oppbevaring

Fra 20,2 L

Lengde

Fra 3,02 m

Bredde

1,58 m

Høyde

Fra 1,81 m

Lastekap.

136 kg

Tauekap.

680 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Fiery Red

DEN MEST ALLSIDIGE MAVERICK MODELLEN

Gjør deg kjent med Maverick Sport, den mest allsidige Maverick hittil. Denne modellen er 60 tommer bred og med en 95 hk motor gjør at du kan du kjøre på vei, i løype og ut i terrenget og oppleve friheten. Maverick Sport tilbyr flere muligheter for transport, arbeid og fritid og takket være dens lange hjulavstand og sportsinnstilte fjæring er Maverick Sport bedre utrustet enn du kunne forvente.

Trenger du flere sitteplasser kan Maverick Sport MAX DPS 1000 R være midt i blinken for deg. Med en lengde på 3,80 m og akselavstand på 3,06 m har du dimensjoner, plass og fortsatt herlige kjøreegenskaper.

Tid til rådighet

Den dynamiske servostyringen er spesielt laget for smale og raske steder hvor forutsigbar kontroll er avgjørende, og for å klatre i teknisk krevende terreng. Ved lav hastighet økes servoens ytelse for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi maksimal styringsfølelse. Sett med førerens øyne kan DPS redusere anstrengelsen, samtidig som den øker tryggheten.

Det handler om kjøringen

Bratt klatring, rette strekninger og fantastisk utsikt som det er verdt å senke farten for; den trinnløse og høytytende Visco-Lok QE 4WD og QRS CVT på Maverick Sport sørger for at du alltid holder optimalt turtall under alle forhold. Med gir-på-gir-tilkoplingen til bakhjulsdifferensialen leverer systemet bedre respons og høyere effektivitet uten behov for vedlikehold.

FINN DIN PLASS

Med to sentrerte seter ble hele Ergo-Lok-cockpiten skapt med banebrytende plass for passasjeren, uten at det har gått på bekostning av mulighetene til å sno seg ned smale stier og gjennom tette løyper. For føreren er det et justerbart sete og ratt, for passasjeren ergonomisk plasserte fothvilere og gripehåndtak for å oppnå perfekt samhandling med kjøringen. For begge er det mer plass mellom dem enn i noen annen 60-tommers modell.

FIT FOR FIGHT

Fra sitt ROPS-godkjente lette stålbur, til integrert frontstøtfanger av stål og injiserte hele beskyttelsesplater, og til standard fabrikkmonterte halvdører, Maverick Sport er en komplett beskyttet pakke for dem som drar ut og søker opplevelser og eventyr.

 

Scroll to Top