Maverick

Trail

PRis FRA
171.900,-

Kontakt salg

Motor

Fra 800 cc

Effekt

Fra 51 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

Fra 604 kg

Tank

38 L

Bakkeklaring

25,4 cm

Oppbevaring

20,2 L

Lengde

3,05 m

Bredde

1,32 m

Høyde

1,76 m

Lastekap.

136 kg

Tauekap.

680 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Can-Am Red eller Octane Blue

Tar deg dit hvor hjertet fører deg

Eventyr ville ikke finnes hvis du ikke hadde utstyr til å oppleve det. Derfor ble Maverick Trail skapt. Bygget med Can-Am sjel og en robust Rotax-motor er den utstyrt for å ta deg dit hvor hjertet ditt fører deg. EU-godkjent Maverick Trail tilbyr mange muligheter for å komme seg fram både for arbeid og fritid – og den er allsidig året rundt.

Dine nye favoritt hestekrefter

Den bransjeledende Rotax motoren med masse krefter  får hjertet til å banke litt fortere. Vi klarer ikke å la være å liste opp alle eventyrene, trofeene eller premiene som V-twin-motoren har vunnet.

Nyt turen med smidige egenskaper

Med Rotax-motor, Can-Am drivverk, Ergo-Lok førerkupéen og avanserte fjæringsoppsett vil føreren oppleve stor tilfredshet ved kjøring på varierende underlag. Justerbar styring, et robust ratt og digitalt display med flere funksjoner er alt du trenger for å fortsette—med elektronisk Hill Descent Control når du trenger det.

KLASSELEDENDE INTERIØRPLASS

Dette er ingen krympet Maverick eller oppblåst Outlander, den er spesiallaget for løypekjøring. Med to midtplasserte seter ble hele Ergo-Lok-førerkupéen skapt med banebrytende plass for passasjerene, uten at det har gått på bekostning av mulighetene til å sno seg ned smale stier og gjennom tette løyper.

Scroll to Top