Maverick

PRis FRA
403.900,-

Kontakt salg

Motor

900 cc

Effekt

195 hk

Merke

Rotax

Tørrvekt

Fra 747 kg

Tank

40 L

Bakkeklaring

40,6 cm

Oppbevaring

9,4 L

Lengde

3,35 m

Bredde

1,85 m

Høyde

1,74 m

Lastekap.

91 kg

Garanti

2 år

Produsent

BRP

Fargevalg

Desert/Black/Red og Chalk Grey/Magma Red

Ellevilt og morsomt

Hold deg foran de andre med 195 hk, FOX 3.0 PODIUM RC2 med bypass fjæring og Smart-Lok differensial med Trail Activ-modus. Can-Am Maverick ble ikke bygget for en fredelig kjøretur på landet. Den ble bygget for å få øyeeplene dine til å skrangle i hodet. Alt fra kjøretøyets aggressive, fremtidsrettede design til Ergo-Lok-førerhuset, som plasserer føreren i hjertet av kjøretøyet, er konstruert for å ha det moro i ethvert terreng.

Et aggresivt og moderne design

Få opptil 40,6 cm bakkeklaring, med oppgradert fjæring som øker Mavericks klaring med 2,5 cm for bedre evne til å takle utfordringer og krevende terreng. Juster demperne for å tilpasse kjøringen til det terrenget du ønsker å kjøre i.

MAVERICK X RC ER EN KRAFTFULL KLATRER

Erobre de siste kilometerne med spesiell Smart-Lokdifferensial for kjøring i steinete terreng, oppgradert FOX 3.0 PODIUM RC2 med bypass dempere, vinsj og komplett beskyttelse mot ulendt terreng. Finn ut hva du er laget av og overvinn den siste biten, Maverick X RC Turbo R er den ultimate SSV for å komme seg over hindringer og parkere rivalene nederst i bakken.

Den er rett og slett klatremesteren!

Scroll to Top